Wednesday, May 30, 2007

Piraadimere kariibid

Võtsin eile vaevaks ära vaadata. Just..vaevaks. 3 tundi! Misasi siis veel näiteks DVD extended versioon tuleb? 4 tundi? No meelelahutus oli olemas, nalja sai ja mürglit ja metsikut värki. Siiski - mitte nii, et mind 3 tundi ilma igavuseta hoida. Kohati läks asi ka liiga segaseks, et kes keda reedab, miks ja mis mõttega. Ühesõnaga mitte teravaim tööriist riiulil.

Kodus vaatasin hoopis Jason Stathamiga ära filmi "Crank" ehk "Adrenaliin". Vot see oli drive-in-fast-film. Poolteist tundi, igav ei hakanud ja muidugi super-cool. Statham kinnistab aina enam ennast Transporter-tüüpi rollidesse, aga mis siis ikka - ta sobib ka sinna nagu valatud. Parajalt idiootne film, et mitte liiga tõsiselt võtta, aga ka mitte närviajavalt lollakas. Seega täiesti kobe vaatamine actioni-sõpradele.

Mulle on mu töö päris meeldima hakanud, aga kui kuulen, mis toimub poliitilisel tasandil ja mis otsuseid tehakse, siis võtab meele mõrudaks küll. Millal kasvab nahk, et ei kotiks absoluutselt? Ajaks oma rida ja ootaks palgapäeva (ok, palgapäeva ootan ma nagunii koguaeg) ?

No comments: