Thursday, September 13, 2007

Top Gear

Lõpuks, LÕPUKS ometi on lisandunud eesti telekanalite programmi saade, mis minul rõõmusära silmi toob. Top Gear. Ja normaalsel ajal. Kolmapäeval kl 23. Kenasti kodus, laps magab, enne enda ärakukkumist paras vaatamine. Ja midagi konkureerivat ka pole. Siiani olen püüdnud end laupäeva hommikuti kl 10 telkari ette mobiliseerida, et seda BBC pealt kaeda, aga no ei jõua alati ja BBC'd ka alati pole.

Ja kuidagi väga vaikselt tuli. Ei mingit tohutut promo nagu igasugu Põgenemised ja Jõledad Bettyd. Niimoodi TV3 jääbki Kanal2 sabas tokerdama. Esimene korralik autosaade eesti sadade tuhandete rullnokkade ja automaniakkide jaoks ja siis niimoodi vaikselt. Ehh, ei osata asju ajada.

Tegu on loomulikult saatega peamiselt autoPD'le, aga tempokas, vaimukas ja sisukas, nii et isegi Ave on seda mõned korrad vaadanud. Kohe on näha, et kui ressursid on piiramatud ja saate toimetajad andekad, võib äranägemata hulla tükka teha. Näiteks 10 millisest Koenigseggist nii kaua viimast võtta, kuni tükid taga.

Nagu väike laps, kes on kommikotile küüned taha saanud :)

2 comments:

Anonymous said...

Eesti mehed tänavat jumalat vist, et lõpuks üks õhtu on ka mingi meestekas:)

Unknown said...

Tere Tarmo.Olen sinuga täiesti nõus.Aga saade võiks tiba varem olla, sest kui lapsed magavad siis tuleb mul kah juba uneaeg.