Thursday, June 21, 2007

Sugarbabes

Kontori-itk. Kui on üldkasutatav suhkrutoos, siis miks on vaja toosis resideeruv lusikas koguaeg kohviseks teha kellegil? Nii et sinna on 2/3 ulatuses kivistunud suhkur kinnistunud. Suhkru installeerimiseks kohvi hulka ei pea seda sinna ASETAMA vaid võib VALADA.

Klassikute keeles "Why?! And how!? You crazy-ass weirdo beaver!"




Käisime eile "Ronka" vaatamas. Nojaaa.. noh. Kui lavastaja, autor ja žanr on samad, mis "Armastus kolme apelsini vastu" ning mitmedki naljad sealt võetud pluss commedia dell'arte traditsioonilised tegelased, siis paratamatult tekib võrdlus. Ei, ei olnud paha. Aga draamat palju, nalja vähe. Sellist pikemat naljatamist, et võtab kõõksuma nagu sketsh "neiu ja kivi" või "ööd on siin mustad" ei olnud ühtegi. Tuleb tunnistada, et kohati oli lausa igav, kui dramaatilised stseenid venisid ja venisid. Aga kindlasti mitte ma ei ütle, et ei tasu - ikka tasub ära vaadata. Aga jumala eest - püüdke unustada Aplesinid.

Lavaauk iseenesest on muidugi super-mega koht ja tohutute võimalustega (olen seal näinud ka mõlemat Musketäride etendust) etenduskunstiks aga ka visuaalselt vaadata täiesti muinasjutumaailm. Linnateatri plaan sinna oma uus maja ehitada, pehmelt öeldes imeb vilinal.

1 comment:

Anonymous said...

aga ära joo kohvi. rummkoolaga on parem. sinna ei pea suhkrut ka panema.