Tuesday, October 7, 2008

Ay que pasa!

Jebedijee ja nii. Oktoobri lõpus 3 päeva Sevillas! Sõbra pulma küll ei jõudnud septembris, aga väisab nüüdki ära. Ja külastab peale paari aastast vahet jälle Womex'it. Sedakorda aga mitte enam EPMK egiidi all vaid ühe teise. :)

Kui viint niisama võtta tundub kohatu ja sisutu, siis tuleb lisada asjale väike vunk ja knihv, et oleks äge. Näiteks nii:
et lähed vanasse sepikotta, riietad ennast vastavalt ajastule, toitud rikkalikult ja vastavalt ajastule ja oled muidu ontlik. Trés teistmoodi ja muy äge. Ja hommikul vaatad mõisavaldusi üle.

Ja kuna ma oma esmasündinu pildid Nagist eemaldasin ja uut kohta pole tekitanud ja te keegi ei tea, kuidas tal läheb, siis et Rasmus on super. Teeb kõike, mida üks väike mees peab tegema, et oleks äge ja nunnumeeter tiksuks punase peal ja vanematel oleks ainult üks õnn ja puhas rõõm. Srsly.




2 comments:

Anonymous said...

Jõudu!
Kaesime siin neid kenasid pilte ja hakkasime omavahel arutama, et ei tea, kes need kaks uut tüüpi teie armsasse pereringi on siginenud. Üks selline pikem ja musta lakaga ja teine madalam ja mustavalgekirjum (viimasel pildil). Igatahes piltide järgi võiks arvata jah, et Rasmusel see nunnumeeter ikka kogu aeg põhjas on. Muidugi eks ilusatel vanematel ju ikka ilus laps :)

Gea said...

rasmus nii suur juba :)