Tuesday, April 17, 2007

Tädi Rutti mängib Alex Lepajõe

"Postikana kehastab Dan Põldroos, Onu Raivot aga finantsgeeniuseks tudeeriv Liis Lass."

Leopoldi hakatakse uuesti tegema. Postimees väidab, et onu Raivot teeb Liis Lass. Kuidas? Hakkab joonistama? Kasvatab vuntsid? KUI Leopoldi on vaja taaselustada, siis MIKS ei kaasata sinna NÄITLEJAID? ETV saab kenasti oma lastesaated tehtud asjatundlike inimestega. Põldroos, olgem ausad, on üks käkk ja karakternäitleja selles mõttes, et näitleb ainult ühte karakterit. Teeb nagunii oma Baskinit järgi ja tõenäoliselt saab Postikanast põhjajoonud häälega lontrus.

Liis Lass-Liis Lass, vaese mehe Carmen Kass... tips, kes ilmateates tissid paljaks võtab ja kõvasti Kroonika lehekülgedel poseerib, peaks väheke rohkem ennast asjaliku inimesena tõestama, et sellist rolli saada.

Samas, ilmselgelt on viimasel ajal näha, et TV3 ei ole väljas vaatajanumbrite kasvatamisel. Ja äkki ongi uus Leopold samale publikule, kellele Wremja ja Siplega 14. Minu eksitus, et seda lastesaateks pidasin.

Sapp pritsitud.

1 comment:

Anonymous said...

Täpp: "Alguses oli kõik ilusti. Aga siis pakkus üks töömees õlut. Ja siis kutsus tädi Rutt enda juurde pittu. Kõik jõid ju seal. Siis hakkasid nad Buratiinot seibideks saagima..."